Cazare Bucuresti - Logo
Cauta

AP14 - 3 camere

Locatie cazare
Langa Hotel Hilton
Preturi pt. August 2022Preturi pt. Septembrie 2022Preturi pt. Octombrie 2022Preturi pt. Novembrie 2022Preturi pt. Decembrie 2022Preturi pt. Ianuarie 2023
Sunati-ne pentru a obtine o oferta pentru luna selectata !
Preturile includ
1-6 oaspeti
Rezerva
Compus din
O sufragerie spatioasa, doua dormitoare familiare, bucataria utilata, doua bai dotate cu jacuzii.
Apartament potrivit pentru
Locuinta individuala, tineri, familii (2), cuplu proaspat casatorit, oameni de afaceri, turisti, iubitori de cultura
Pretul include
Aer Conditionat
Lenjerie de Pat
TV cu cablu, baza completa
Filtru de Cafea
Ustensile
Tacamuri
Aragaz
Pahare
Uscator de par(la cerere)
Hi-Speed Internet
Menaj
Interfon
Masa de Calcat(la cerere)
Fier de Calcat(la cerere)
Telefon Local
Usa Metalica
Frigider
Prajitor de Paine
Prosoape
Masina de Spalat
Servicii optionale
Transfer Aeroport
Inchirieri Masini
Detalii apartament
Situat intr-una dintre cele mai placute zone ale Bucurestiului , apartamentul de lux, chiar pentru o perioada scurta, se preteaza perfect oricaror activitati. O alternativa mult mai convenabila la hoteluri, confortul, ambianta familiara si serviciile excelente vor bucura sejurul. Apartamentul de lux (90 mp), parchetat in intregime, format din trei camere, dotat cu instalatie de aer conditionat, este o combinatie placuta de clasic cu elemente de inspiratie urbana. Sufrageria spatioasa, este mobilata pentru a servi fie intalnirilor de afaceri (canapea de piele, fotolii elegante), fie delectarii dupa orele de munca, gratie barului ingenios, sau dotarilor tehnice (TV cu cablu, Audio Surround System). Dormitoarele vor incanta prin calitatea mobilierului si designul interior (paturi double, ferestre largi, armonia cromatica a decoratiilor). Continuand pe linia perfectei relaxari, dotate cu ultimul tip de jacuzzi, cada si dus, cele doua bai incita. Bucataria este utilata (cuptor cu microunde, frigider, aragaz, spatiu si mobilier pentru servit masa). Daca va permiteti sa apreciati calitatea serviciilor de inchiriere, aceasta locuinta luxoasa va fi o amintire placuta.
Locatie/atractii langa apartament
Zona ofera totul, de la cultura, manifestari artistice (muzee, galerii, librarii, Ateneul Roman), spiritualitate (biserici), la centre comerciale sau cluburi pretentioase, in special cele din zona Bld. Magheru si Hotelul Hilton (Restaurantul La Mama, Bistro Athenee, Turabo Café). Decorul zonei este imbogatit natural de superbul parc Cismigiu, pe care indiferent de anotimp nu trebuie sa-l ratati din plimbarile prin Bucuresti.
Distante
Hotelul Hilton-10m
Ateneul Roman-10m
Biblioteca Nationala-50m
Statia de taxi, autobuz-10m
Parcul Cismigiu-15 min de mers pe jos
Bld. Magheru-2 min de mers pe jos
Drakula Club-40m
Sala Palatului-300m
Transfer Aeroport
disponibil, la cerere. Vezi Detalii