Cazare Bucuresti - Logo
Cauta

AP36 - 3 camere

Locatie cazare
Inchiriat pe termen lung
Preturi pt. Aprilie 2021Preturi pt. Mai 2021Preturi pt. Iunie 2021Preturi pt. Iulie 2021Preturi pt. August 2021Preturi pt. Septembrie 2021
Sunati-ne pentru a obtine o oferta pentru luna selectata !
Preturile includ
4 oaspeti
Rezerva
Compus din
Apartament potrivit pentru
Oameni de afaceri
Pretul include
Aer Conditionat
Aragaz
Cuptor cu Microunde
Fier de Calcat(la cerere)
Filtru de Cafea
Frigider
Hi-Speed Internet
Interfon
Lenjerie de Pat
Masa de Calcat(la cerere)
Masina de Spalat
Menaj
Pahare
Prajitor de Paine
Prosoape
Tacamuri
Telefon Local
TV cu cablu, baza completa
Usa Metalica
Uscator de par(la cerere)
Ustensile
Servicii optionale
Transfer Aeroport
Inchirieri Masini
Detalii apartament
Apartament luxos si decomandat, face parte din oferta de inchirieri de apartamente pe termen lung a companiei EastComfort. Eate situat intr-un imobil de caramida din zona Armeneasca. Locuinta are o suprafata de 110 mp si este situata la etajul 3 intr-un imobil cu trei nivele. Are 3 camere, 2 bai si 2 balcoane, fiind complet reamenajat si echipat. Arhitectura si finisaje moderne. Mobilat recent, acest apartament este alcatuit din bucatarie, bar, living, dormitor, dressing si baie. Intr-un cuvant apartamentul pe termen lung este cea mai buna alternativa la hoteluri, raportul calitate pret fiind foarte echilibrat.
Locatie/atractii langa apartament
Bine pozitionat in centrul Bucurestiului, acest apartament are locatia perfecta pentru ca asigura o cazare intr-o zona linistita si are acces usor catre toate punctele de interes. Exista o multime de cluburi, baruri (cafe Lorencz), magazine si restaurante (Restaurantul Korea si Restaurantul La Casa). De asemenea, in apropiere se poate vizita Muzeul Teodor Pallady.
Distante
Transfer Aeroport
disponibil, la cerere. Vezi Detalii