Cazare Bucuresti - Logo
Cauta

AP46 - 4 camere

Locatie cazare
Piata Unirii
Preturi pt. Iunie 2022Preturi pt. Iulie 2022Preturi pt. August 2022Preturi pt. Septembrie 2022Preturi pt. Octombrie 2022Preturi pt. Novembrie 2022
Sunati-ne pentru a obtine o oferta pentru luna selectata !
Preturile includ
1-8 oaspeti
Rezerva
Compus din
Doua niveluri, pe fiecare dintre ele fiind bai, o sufragerie, o camera de zi spatioasa, bucatarie utilata, hol la intrare si trei dormitoare.
Apartament potrivit pentru
Oameni de afaceri, cupluri, turisti, famili cu copii, pentru perioada vacantei
Pretul include
Aer Conditionat
Lenjerie de Pat
TV cu cablu, baza completa
Filtru de Cafea
Ustensile
Tacamuri
Aragaz
Pahare
Uscator de par(la cerere)
Hi-Speed Internet
Menaj
Interfon
Masa de Calcat(la cerere)
Fier de Calcat(la cerere)
Telefon Local
Usa Metalica
Cuptor cu Microunde
Frigider
Prajitor de Paine
Prosoape
Masina de Spalat
Servicii optionale
Transfer Aeroport
Inchirieri Masini
Detalii apartament
Acest apartament de lux este disponibil doar pentru cazare pe termen lung in Bucuresti si poate gazdui pana la 6 persoane. Intregul apartament, prevazut cu scara interioara, este de curand reconditionat la standarde occidentale. La primul nivel se afla o camera de zi cu ferestre largi, mobilata si utilata (TV satelit, aer conditionat), destinata atat intalnirilor de afaceri cat si relaxarii, Tot la primul nivel se afla un dormitor si un balcon inchis (masuta cu 2 fotolii), reprezentand locul cel mai potrivit pentru a admira o priveliste frumoasa. La etaj se afla inca 2 dormitoare elegante. Bucataria spatioasa pune la dispozitie tot necesarul pentru a gati: combina frigorifica, cuptor cu microunde, aragaz, ustensile, vesela. Baile, la fiecare nivel al locatiei, sunt accesorizate modern cu cabina de dus, cada, chiuveta si jacuzzi.
Locatie/atractii langa apartament
Gazduit in inima Bucurestiului, in Piata Unirii, la o distanta de 30 m de Unirea Shopping Center, aripa Splai, duplexul ofera acces usor catre tot ce doriti de la decor romantic la sedii de firme/afaceri. Casa Poporului-vedere superba de pe terasa.
Distante
Hanul lui Manuc-100m
Unirea Shopping Center-40m
Irish Pub-80m
Restaurantul Horoscop-60m
Transfer Aeroport
disponibil, la cerere. Vezi Detalii